Sep
1
to Oct 31

Metsämaisemia

Näyttely Tervolan kunnanviraston toisessa kerroksessa 3.9.-30.10.2019,
Tänä vuonna minua on kiehtonut erityisesti metsä, sen valot, varjot, värit ja tunnelmien vaihtelevuus. Tässä näyttelyssä on uusia akryylimaalauksiani. Metsä on suomalaisille tuttu elementti. Sinne mennään työhön, marjaan ja muuten vain kävelemään, hiihtämään, retkelle ja treenaamaankin. Elämme lähellä metsää. Sekin elää lähellämme tunnelmia ja värejä vaihdellen vuoden-ja vuorokaudenaikojen mukaan. Tunnelmat, värit ja valot vaihtelevt niin metsässä kuin ihmiselläkin, ihmisen ja metsän elämässä. Metsä rauhoittaa ja tuo onnen ja rauhan hetkiä. Niitä olen maalauksissani esittänyt. Saamme olla onnellisia, kun metsä on lähellämme.

View Event →
Taide hoitaa näyttelyt
Oct
12
to Jan 31

Taide hoitaa näyttelyt

Näsmänkiepissä vaihtui näyttely

Lapin Kuvataideseura Palaksen jo pitkään pidetyt "Taide hoitaa"-  näyttelyt ovat saaneet jatkoa. Uusi näyttely pantiin esiin juuri vanhusten viikolla. Näyttelyn teema syksyn kylmästä kauneudesta symboloi ihmisen elämää.

Liisa Halonen-Laitin "Kylmää" -näyttely on esillä 31.1.2020 asti. Näyttely koostuu vuosina 2015-2017 syntyneistä syksyn ja talven teemaisista teoksista. Valot kirkastuvat, lämpenevät, kylmenevät ja sammuvat pimeimmän ajan kautta lumen harmauteen. Näyttelyn töiden värimaailma kuvastaa kesän menon ja talven tulon tunnelmia. Syysaamun kokemus, kun sumu yllättää tiellä ja maisema katoaa, kirkasväristen koivunlehtien hiljainen lento kuolleen kesämaan ja horsman siemenhöytyvien yllä, kurun kivien harmaus ja tunturikoivujen keltainen hohto ultramariininsinisen taivaan alla tulevat maalauksissa esiin. Pian paljaan koivun runko ja jo ilmassa leijailevan ensilumen hiutaleet sakenevat talviseksi leikiksi ja pyryn pyörteiksi.

"Kylmää"- näyttely käsittää 13 akryylimaalausta ja sekatekniikkatyötä, joiden koko vaihtelee 50x50 cm:stä 98x68 cm:iin.

View Event →